UNGFORUNG

Arbeid mot en lysere fremtid

Målet vårt er å integrere innvandrere fra alderen 16-20 år i det norske samfunnet. Vi ønsker at disse innvandrerne skal sitte igjen med bedre språklige kunnskaper, en bedre forståelse for norske verdier, en større vennekrets, og et sunt miljø å dra til. Dette skal vi få til gjennom ulike treff og gode arrangementer med personlige mentorer.

 
sdop.png

OM OSS

Vi er 5 elever fra Foss videregående skole som brenner for å gjøre en forskjell for ungdommer med innvandrerbakgrunn. Vi ønsker å skape en mindre distanse mellom innvandrere som sliter med integrering og det norske samfunnet og skal få til dette gjennom ulike tiltak.

 

AKTIVITETER

Arbeid mot en lysere framtid

okkk.jpg
123.jpg
trehtre.jpg

IDRETTS-TURNERING

Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for og av ungdommer. Vi arrangerer aktiviteter i form av turneringer, for ungdommer i hele Oslo, i aldersgruppen 14-20år. Turneringen består av idrettene fotball, basketball, innebandy og andre aktiviteter som er godt likt blant ungdommer. Vi skal fokusere på et trygt felleskap der alle føler seg velkomne og inkludert, og der alle skal ha mulighet for å delta.

PIZZAKVELD

VI skal fokusere på å skape et trygt fellesskap gjennom å arrangere treff jevnlig. Treffene vil variere fra pizza-kveld til champions league spesial, og foredrag fra kjente personer som disse ungdommene kan bli inspirert av.

LEKSEHJELP

Vi har også et tilbud for læring som består av at vi vil stille med flinke mentorer som vil hjelpe dem med deres faglige utfordringer. vi vil også fokusere på å skape et trygt fellesskap som gjør at de kan få utbytte av hverandre.

 

“If my mind can conceive it, and my heart can believe it - then I can achieve it.”


― Muhammad Ali

 

KONTAKT UNGFORUNG

Steenstrups gate 20, 0554 Oslo, Norway

45859214

 

45859214

©2019 by UNGFORUNG. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now